Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Hubei Jusheng Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Jushengmerk
Aantal werknemers: 100~500 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 10 miljoen - US$ 50 miljoen
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
Opgezet in 2013, is de Technologieco. van Hubei Jusheng, Ltd een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van chemische producten, Geneesmiddelen en tussenpersonen betrokken is. Wij worden gevestigd in Wuhan, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Wij hebben over 500 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 10 Miljoen tot 50 miljoen overschrijdt en momenteel 90% naar 98% van onze productie wereldwijd uitvoert.

 

Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, Oostelijk Azië, Westelijk Europa bereiken.

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.
Certificaat
Standaard:Business License
Aantal:91429006066103280A
Uitgiftedatum:2013-04-10
Vervaldatum:2033-04-10
Scope / Range:Pharmaceutical raw materials technology research and development, chemical custom synthesis and technical advisory services; pharmaceutical raw materials, pharmaceutical intermediates, chemical intermediates, chemical raw materials sales; biological chemic
Uitgegeven door:
Standaard:QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATE
Aantal:17418Q20170ROS
Uitgiftedatum:2018-03-14
Vervaldatum:2021-03-14
Scope / Range:Production and Sales of chemical raw materials
Uitgegeven door:HUAXINCHUANG Certification Center Co., Ltd
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal